Viime yönä ei mennyt nukahtamiseen kovin kauan. Sauna saattoi olla syynä tai sitten melatoniini, mutta ihan sama. Heräämiseen meni taas sitten aikaa, kun vasta puoli kymmeneltä heräsin. Jaa, heräsinhän minä kerran yöllä, mutta en valvonut onneksi kovin kauan. Harmittaa, kun jokin aika sitten aloin jo herätä kahdeksalta. Kai nuo koiramenot vei multa sen verran mehut, että otin takapakkia.

Tajusin tänään, että oon siivonnut muutamana päivänä vain pysyäkseni hereilä. Sen vuoksi olen ollut levoton. Vaihtoehtoina on joko nukkuminen kaiken päivää tai sitten jokin touhuaminen. Lopputulos on toki positiivinen: kyllä tästä talosta siivottavaa riittää! Silti vain tuntuu kauhealta. Mikä mua väsyttää niin järjettömästi???????

Koirien kanssa ei voi enää lenkkeillä kovin pitkiä lenkkejä. Roope on niin kuumissaan. En oikein tiedä, mitä sitä voisi noiden kanssa tehdä. Miinalle on paljon helpompi järjestää hauskaa! (koirat ulos ja ikkuna auki...)

Kohta lähden koirien kanssa kuitenkin koirapuistoon ja äänestyspaikalle paluumatkalla. Virpojia ei oo näkynyt, mutta en ihmettele sitä yhtään.