Taitaa olla kesän kuumin päivä. Aamulenkistä ei meinannut tulla mitään, kun ojat olivat lähes kuivat  ja Roope etsi ja etsi surkeana vettä juotavaksi. Miina taas oli aamusta asti äänessä silmät suurina. Se ei ole pariin päivään päässyt valtaamaan taloa. Nyt oli siis vietävä ensin kissa vessaan sillä aikaa kun koirat järsi luita. Lenkin jälkeen jätin koirat ulos ja Miina oli tyytyväisenä vaeltamassa pitkin taloa.

Tein koirille toisen kahluualtaan. Löysin nimittäin matalamman paljun. Ensimmäinen on ihan liian syvä. Tämän toisen laitoin vielä varjoisampaan paikkaan. Kunhan vielä kaivan sille kuopan niin Roope saattaa jopa kahlata siinä. Jokatapauksessa vesi kelpaa molemmille!

Keksin eilen illalla aikas hyvän idean. Menen tänään kuntosalille ja kotimatkalla käyn uimassa järvessä! Kuljen aina parin kilometrin päässä olevan uimarannan ohi. Se on niin matala järvi, että varmasti on jo lämmennyt uitavaan kuntoon. Tämä idea lisää kummasti intoa käydä kuntosalilla. Olenhan tällä viikolla jo kahdesti käynyt joka tapauksessa.

Testasin eilen illalla Eskon luota hakemiani vaatteita ja osa sopi oikein hyvin. Löysin kahdet sopivat sortsit. Tähän asti olen joutunut käyttämään ylisuuria lepattavia sortseja. En ole tykännyt yhtään. Tänään oli mukava kävellä istuvissa housuissa. Löysin vielä yhdet tosihyvät pitkät housut. Ne taisivat olla vähän kalliimmatkin, joten on syytäkin saada ne taas käyttöön. Osa ei mahtunut vielä eikä kaikki tule varmaan koskaan enää mahtumaankaan. Ei haittaa. Tunnen oloni varsin hyväksi jo tässä painossa ja nyt minulla on paremmin valinnanvaraa vaatteissa. Ei minun tarvitse päästä yhtä hoikaksi kuin olen joskus muutama vuosi sitten ollut.