Meillä on ollut monena päivänä peräkkäin ukkosta tuntikausia. Niin on varmaan monessa muussakin paikassa. Peppi on sietänyt aluksi hyvin, mutta lopulta se on mennyt surkeaksi ja liimaantunut mun kylkeen tai mennyt vessaan piiloon. Viime yönä se ei olisi voinut nukkua ollenkaan ellen olisi päästänyt sitä mun sänkyyn. Kyllä se siinä oli leveästi vailla huolen häivää....

Eilen Roope meni vähän ripulille ja yöllä pyysi päästä ulos. Vein sen sitten tarhaan asti, mikä ei miellyttänyt Roopea ollenkaan. Kolmen tunnin päästä heräsin kovaan kaatosateeseen ja ukkoseen. Sitten alkoi Roope ulista sydäntäsärkevästi. Pakkohan se oli hakea sisälle. Reppana seisoi siellä sateessa väkisin, vaikka tarhassa on hyvä sateen suoja. Sisällä sitten oltiin niin helpottuneita! Oikein rajuilmalta pelastunut poloinen... Kai noi on vähän hemmoteltuja... Hupsut.

Sain eilen poimittua vähän lisää mustikoita. Pakastin on vain niin täysi, että sinne ei oikein mahdu enää mitään. Pieni alle 100-litrainen se onkin. Kai mun pitää raaskia investoida isompaan pakkaseen ensi viikolla. Viime vuosina on täällä ollut surkean vähän mustikoita, mutta nyt niitä on. Itse pakastetut on niin paljon parempia kuin kaupan vetiset mustikat. Tahtoo paljon mustikoita talven varalle!!!!