Tänään on vapaapäivä yrittäjäkurssilta, koska osalla on viimeisen näyttötutkinnon paikka. Huomenna on luentoja ja loppuviikko on taas vapaata.

Pitäisi pestä pyykkiä ja leikata nurmikko. Yhden laskun sain sentään maksettua. Paljon mielummin olen tässä koneella Miina sylissä ja kuuntelen Katri Ylanderin levyä. Hänen ensimmäinen albuminsa on loistava! Pidän kaikista sen kappaleista. Se menee kohta kolmatta kierrosta tälle päivälle.

Eilen illalla löysin lopulta monitoimitulostimeni asennuslevyn sieltä, mistä olen jo kahdesti etsinyt. Se olikin toisen cd-levyn kotelossa piilossa. Hämärästi muistin kyllä sitten sen tosiaan sinne laittaneeni joskus. Sain sen ansiosta uudelleen asennettua tulostimen koneelle. Kiintolevy meni tästä viime vuonna ja kaikki piti asentaa uudestaan. Rasittavaa. Asennuksen jälkeen aloin etsiä vanhoja valokuvia, jotka haluan skannata. Siitähän se itku taas repesi. Löysin kuvan papasta ja jouduin toteamaan,että muita kuvia hänestä minulla ei olekaan. Mummosta kyllä löytyy muutama kuvia ja häntä en edes tuntenut.