Ei tullut turhaan lähdettyä Kuopioon: Roope oli ainut uros ja sai laatuarvosteluksi ERI:n. Siitä hyvästä se oli myös paras uros ja sai sertin! Olisipa ollut nuorten tai avoimeen luokkaan ilmoitettuna, niin olisi saanut CACIB:n myös! Ikä kun olisi riittänyt... No, sitten se oli junnuista tuomarin silmään parempi, joten ROP-junior -tulos saatiin myös. Rodun parhaaksi valittiin narttu, joten Roope oli sitten VSP.

Kuuma ja pitkä päivä oli. Roope ei jaksanut kovinkaan paljon nauttia rapsuttajista. Onneksi en ollut ilmoittanut seuraaviksi päiviksi sitä enää näyttelyyn, koska nyt oli vielä kuumempaa luvattu.

Uskomatonta, että Roopella meni noin hyvin! Kyllä minä sitä ajattelin, että se voisi olla mahdollista, mutta mikään ei tietenkään koskaan ole varmaa. Oma osuuteni kehässä meni vielä koheltamiseksi, kun en meinannut tajuta mitä tuomari milloinkin tahtoi. Ei se näköjään haitannut.

Peppikin pääsi turistina matkaan. Sen käytöksestä olin todella ylpeä. Se oli rauhallinen ja hiljaa. Tosi mukavaa. Roope oli tietty levoton eikä rauhoittunut millään. Ihan ymmärrettävää. Päivä oli niin rankka, että palkintoluu ei illalla maistunut.

Ensi viikolla vielä yksi ryhmänäyttely ja sitten taitaa olla tämän vuoden näyttelyreissut tässä. Hyvä saldo.