Ihmisten kohdalla otsikko ei valitettavasti aina pidä paikkansa, mutta eläimiltä vastarakkaus on taattua! Puuhasin eilen koirien kanssa mielestäni tosi paljon ja varmasti riittävästi. Samaa mieltä oli Peppikin, joka illalla oli sitä mieltä että kainaloni on paras nukkumispaikka. Se oli aivan poikkeuksellisen läheisyydentarpeessa. Kultapieni.

Tänään Miina on taas näyttänyt villiä menoa. Uskomattoman äänekkäästi voi kissa halutessaan touhuta! Välillä se tulee lupaa kysymättä syliin, siinähän tuo nytkin nököttää.

Paikallislehden mukaan meilläpäin on ollut valtavasti herkkutatteja. Niitä minäkin voisin syödä mutta taidan olla myöhässä. Kävin tänään tekemässä koirille taas uudet verijäljet ja katselin vähän sienten perään. Rouskuja olisi ollut paljon. Näyttivät kyllä nekin kärsineiltä. En siis poiminut mitään. Ehkä yritän toisen kerran paremmin varustautuneena. Nyt ei oikein huvittanut kulkea metsässä vaikka sää oli täydellinen siihen. Niin, kun eihän minua tänään huvittaisi mikään muu netissä surffaaminen. Millähän sitä saisi itseensä vähän intoa....