Olen ollut aivan ylireipas tällä viikolla. Eilen olin uimassa tunnin. Maanantaina kävelin pitkän lenkin ja tein päälle puolen tunnin pilates-harjoitteen. Nyt täytyy vähän rauhoittua!

Tänään kyllä kävinkin kahvilassa käyttämässä pankilta saamani lipukkeen. Oikein ihanan rasvaa tihkuvan pullan ja kahvin söin! Nam! Eipä sitä tule nykyisin kauhean usein herkuteltua. Pitää oikein pakottaa itseni syömään joka viikko edes yhden herkun. Paino ei kauheasti ole pudonnut, mutta ei haittaakaan. Olen jo oikein tyytyväinen, kun viimekesäiset sortsit roikkuvat päälläni. Olenhan sentään 8 kiloa pudottanut viime kesästä eli 16 voipakettia. Yllättävän suurelta tuntuu tuo pudotus voipaketeiksi muutettuna. Eihän niitä saisi sylissä mitenkään kannettua!

Huomenna on hieronta ja Pepin ensimmäinen ohjattu jälkiharjoitus. Perjantaina terapia. Lauantaina on käytävä kuntosalilla. Jokaviikkoinen pakkoni. Hermostun, jos se jää välistä ja hartiat alkaa muistuttaa olemassaolostaan. Hieronta ei valitettavasti riitä. Mulla on joskus ollut jo hierontaa seuraavana päivänä kipuja. Hermot ei paljoa välitä hieronnasta, mutta kuntosaliharrastus kiusaa lihaksia. Toisaalta ihan mukava kierre. Pahempi vaihtoehto olisi jäädä kotiin kipujen vangiksi. Mielummin lähden liikkeelle kipujen pelossa!