Osasyynä mun käden käytön hankaluuteen on tietysti se, etten ole sitä kolmeen viikkon käyttänyt. Vähänkös mulla leikkasi hitaasti! Suoristaminen kyynärpäästä tuntuu edelleen vastenmieliseltä. Käsi pyrkii takaisin koukkuun, missä asennossa se on tottunut olemaan. No, silti se on erityisen jäykkä olkapäästä. Vesihanan avaaminen on ponnistuksen takana. Silmätippojen laitto silmiin ei vieläkään onnistu. Vaatteiden vaihtoa en edes yritä, vaikka hikosinkin aamukävelyllä. Tehtiin 5 km lenkki koirien kanssa. Se tuntui jaloissakin! Kolmen viikon pikkulenkkien köpöttely ei estänyt kuntoa rapistumasta. Pisimmillään juoksin 8 km lenkin ennen kaatumista. En olisi uskonut, että näin nopeasti voi rapistua.

Sekin hämmästyttää, että sain hiekat laitettua Miinan uuteen laatikkoon saman päivän aikana. Tavallisesti siihen olisi kulunut useita päiviä. Olen saamassa vähän otetta saamattomuuteeni. Vanhaa en tietenkään vielä heittänyt pois, joten nyt neidillä on ylellisesti kaksi laatikkoa käytössään. Toistaiseksi.

Lähestulkoon järkytyin eilen yhden fb-kaverin kaverin puheista. Fb-kaverini oli laittanut linkin uutiseen ydinvoimalassa sattuneesta onnettomuudesta. Nämä kaksi henkilöä alkoivat nauraa sitten Kike Elomaan vanhoille puheille mannerlaattojen päälle rakennetuista ydinvoimaloista. Minä lisäsin siihen keskusteluun sen, mitä Kike oli aikoinaan vastannut. Että blogi oli kirjoitettu kiireellä ja sana reuna tai vastaava oli jäänyt pois tekstistä. Tämä kaverin kaveri vastasi, että ei se mitään muuta asiaa. Kike on kuulemma tyhmä ja sillä siisti. MInä suutuin. Mitä oikeutta kenelläkään on haukkua toista tyhmäksi? Siksikö että Kike on voimakas nainen? Tämä vastasi, ettei kehonrakennus vaikuta asiaan vaan se että jumalaan uskovat ovat älykkyysosamäärältään muita ihmisiä tyhmempiä. Menin sanattomaksi. Suorastaan järkytyin. Onko jonkun mielestä oikeasti asiallista nauraa toisen ihmisen alemmalle älykkyysosamäärälle??? Sehän on aivan sama kuin nauraisi vammaiselle ihmiselle! Kummallekaan ihminen ei voi mitään. Sitä en osaa sanoa, onko Kike tyhmä ihminen vai ei. Ei kuulu minulle vähääkään. Minusta hän on tehnyt paljon työtä, menestynyt ihan hyvin ja ansaitsee kunnioitukseni. En todellakaan kykenisi väittämään yhdestäkään julkkiksesta mitään vastaavaa. En edes BB-julkkiksista. Uutiset näistä ihmisistä ovat niin ala-arvoisia ja yhteyksistään irtirevitty ettei niiden perusteella oikeasti saa mitään oikeaa tietoa. Jotkut ihmiset vain ovat näköjään todella epäkypsiä.