Kävin Eskon luona pesemässä auton ja jouduin tietysti sikalaa ihastelemaan. Siellä on uusia kalusteita pikkuhiljaa tulossa paikalleen. Samalla piti hoitaa paria kipeää sikaa. Oikeastaan yksi possu piti tappaa. Hoitoa sekin tavallaan. Kärsimys lopetettu. Kipulääke oli loppu, joten täytyy sitä viedä sinne huomenna lisää. Ärsyttävää. Olisin tuonkin kai voinut ennakoida.

Ärsyttävää oli sekin, että menin sikalaan omissa vaatteissa ja sitten sieltä kirjastoon. Haisen vieläkin. Suihkuun täytyy mennä, ei se auta. Enää en kehdannut mennä optikolle tilaamaan uusia silmälaseja. Minulla on ollut pari päivää yhdet kehykset kotona sovitettavina. Turha juttu sinänsä, koska tiesin heti, kun laitoin ne päähän, että pidän niistä. Joskus kolahtaa ja se tuntuu jatkossakin sopivalta.

Auto on nyt siis puhdas ja uudet renkaat pitäisi laittaa alle. Vanhat kesärenkaat alkavat olla tiensä päässä. Vähän aikaa niillä voisi varmaan laillisesti ajaa, mutta minä olen renkaista vähän vainoharhainen. Niiden täytyy olla hyvät tai kuvittelen ajavani tieltä ulos.