Kävin eilen yhden päivän koulutuksessa ja samalla reissulla tuli sitten käytyä kaupoilla. Ei mulla tosin ole rahaa, mutta visalla saa onneksi maksuaikaa! Niin ja veronpalautuksista ne sitten maksetaan, että en minä todellakaan yli varojeni alkanut elää.

Ensin hain kissanhiekkaa, kun Miinalle vain paras on kyllin hyvää ja astma pitää ottaa toki huomioon. Koirille kävin ostamassa huomioliivit, mutta kotona totesin ne ihan vikaostoksiksi. Pepin liivi oli liian pieni ja Roopen liivin tarrakiinnitykset ei vain riitä. Se siis irtosi jo ekalla lenkillä. Täytyy käydä palauttamassa. Itsellenikin ostelin. Kävin rukkaset ja pipon hakemassa urheiluvälineliikkeestä. Viime talven sinnittelin aivan turhaan halpisversioilla. Nyt sijoitin kunnon välineisiin. Ihanat! Nyt ei näpit palele!

Tällä viikolla paino on noussut kilon. Siitä tiesin, että kohta se putoaa. Mulla on hassu elimistö. Parin vuoden ajan olen seurannut painoani kiloklubissa. Aina ennen pudotusta paino nousee vähän. Niin kävi nytkin. Painoni oli 65,8 ja vyötäröstäkin oli sentti lähtenyt! Homma etenee hitaasti kuin etanan kulku, mutta varmasti. Ou jee.