Miinan verikokeet oli kunnossa, mutta virtsatestin mukaan munuaisissa alkaa olla vikaa. Tuskin mikään pikku ientulehdus tuota tulosta aiheuttaa. Isompi tulehdus voisi näkyä siinä testissä. Munuaisarvot nousee veressä sitten, kun 70% niiden toiminnasta on pois pelistä. Niin pitkällä ei vielä olla. En tiedä, miten reagoisin asiaan. Tavallaan, olen odottanut sitä. Toisaalta tämä on tavallaan lopun alkua. Ehkä ruokavalio voisi vielä auttaa munuaisia ja viivästyttää tuhoa. Silti tuho on jo käynnistynyt, eikä sitä voi pysäyttää. Surullista. Tieto todella lisää tuskaa.

Kävin hierojalla. Kerrankin hieronta oli lähes mukavaa. Ei tehnyt kovasti kipeää kuten tavallisesti.

Väsyttää. Tänä aamuna nouseminen oli tuskallista. Aamupäivä meni ihan omissa uneliaissa ajatuksissa. Ruoan jälkeen jaksoin jo vähän kuunnella kouluttajaa. Iltapäivällä tehtiin jo vähän kannattavuuslaskelmia tietokoneen ohjelmalla. Se oli aika kivaa. Kyllä minä itseni elätän yrittäjänä, jos vain joskus jaksaisin töitä tehdä.

Sain varattua ajan renkaiden vaihtoon. Roopen hieronta jäi vielä varaamatta. Tälle viikolle on jo tarpeeksi menoja. Jos jaksaisin, niin potisin huonoa omaatuntoa. Hyvä, etten jaksa.

Miina on vähän ripulilla. En keksi muuta syytä kuin sulatejuuston, jota se on suorastaan ahminut hapankorpuistani. Kai siinä laktoosia sittten on ja kissat on laktoosi-intolerantteja.