Kävin eilen työkkärissä haastattelussa ja tänään tuli tieto hyväksymisestä kurssille. Menen opiskelemaan yrittäjäksi. Huh. Saa nähdä, miten selviän urakasta. Toisaalta on kiva kutina siitä, että voisin vaihteeksi koittaa onnistua jossain. Puoli vuotta kestää kurssi. Olisi kiva saada se loppuun tehtyä. Kyllä minä voisin jaksaakin, kun olen alkanut herätä aamuisin aikaisemmin.

Tänään olen touhunnut pihalla kasvihuoneen parissa. Hikoilin ja tein tosissani töitä. Vähän väsytti, kun lopulta tulin sisälle, mutta olo oli silti hyvä. Jotain piristymistä on siis tapahtunut. Toivottavasti tuo kurssi ei ole liikaa. Se on sentään neljä päivää viikossa. Yksi päivä viikossa on etänä tehtävää työtä, jolloin voin hyvinkin nukkua niin pitkään kun haluan. Se auttaa kovasti jaksamaan. Sen täytyy riittää.

Viikonloppuna en lihonut! Vaaka näytti eilen puoli kiloa enemmän, tänään paino oli samoissa lukemissa kuin perjantaina. Hyvä, hyvä! Seuraava tavoite on saada paino alle 69 kilon. Viimeiset viisi kiloa on vaikea laihduttaa. Varsinkin, kun motivaatiota ei oikein enää ole. Minulla on ihan hyvä olo jo. Ainoa, mikä häiritsee on lukema vaa'alla. Ei se riitä ylläpitämään mielenkiintoa laihduttamiseen. Ehkä KG-lehti auttaa. Uusin numero tuli tänään.