Aina käy näin: kun tulen koneelle, häviää päästäni kaikki hienot ajatukset, joista oli tarkoitus kirjoittaa. Yritetäänpä jostain löpistä.

Eilen kuuntelin virkeänä euroviisut radiosta. Se oli yllättävää. Koirat olivat ihan valmiita nukkumaan ja minä vain touhusin. Venyttelin ja tein vähän joogaliikkeitä. Niitä minun selkäni on tainnut kaivatakin. Alaselkä on ollut kipeä suunnilleen koko ajan sen jälkeen, kun joogatunnit loppuivat. Erityisesti alaselänkiertoliike tuntui ihanalta. Yritin välillä hieroa Peppiä, mutta sehän lähti karkuun epäluuloisena. Sain lainaksi hierojalta koirahierontakirjan ja yritin rentouttavaa ohjelmaa käydä läpi. Pään hieronta rentoutti kyllä Peppiä, mutta lapojen kohdalle, kun siirryin, lähti Peppi karkuun. Tottumiskysymys se tietysti koiralle on. Roopeltakin löysin triggerpisteen sieltä, mistä se oli hierojalla kipeä ja uuden kipukohdan kupeelta. Siitä se anna edes harjata. Luultavasti se kipukohta selittää tuon peitsaamisen.

Euroviisuissa oli joitain tosi loistavia kappaleita ja upeita laulajia. Voittaja-Saksan kappale oli minusta ihan keskivertokappale. Laulajan persoonallinen ääni tietysti johti voittoon. Minusta se ääni oli ennemminkin ärsyttävä. Makuasioitahan nämä tietysti ovat. Turkin kappaleesta pidin todella paljon ja Kreikan kappale oli mukaansatempaava. Muutamat ennakkosuosikit minua hämmästyttivät. En ollenkaan tykännyt Armenian tai Azerbaizanin kappaleista. Espanjakin oli ihan kiva. Georgian kappale ei säväyttänyt ollenkaan. Muita ei oikeastaan jäänyt mieleenkään.

Innostuin päivällä istuttamaan tomaatintaimia kasvualustalle. Istuttelin siemeniäkin kunnes multa loppui. Suurin osa jää ensi vuoteen jälleen kerran, kun olen myöhässä. Onpahan vähemmän huolehdittavia.

Painonpudotushan se oli, mistä piti kirjoittaa! Hidas sytytys. Minun painoni on siis pudonnut 700grammaa viime viikosta, vaikka kuukautiset alkoivat tänään. Aika hyvin. Siitä tuli hyvä mieli aamulla, vaikka hartiat olivat kipeät. Ei tälle särylle voi tällä viikolla näköjään mitään. Ehkä se johtuu kuukautisista ja ensi viikolla kipu häviää. Eilen illalla meinasin syödä popcornia viisuja kuunnellessani. Söin ensin vesimelonin loppuun ja tulinkin niin täyteen,etten jaksanut mitään poppareita alkaa tekemään. Kannatti ostaa kallista vesimelonia, vaikka rahatilanne onkin aika huono.