Koirat sai yöjuoksunsa jälkeen kipulääkettä lihaskipuihin. Roope oli aivan jumissa ja lenkillä perässävedettävä. Tänään se on ollut lähes oma itsensä. Pepille annoin ihan varmuuden vuoksi samalla koska se aina peitsaa kävellessä. Hieronnan tarpeessa ne molemmat on. Ihan niin kuin omistajansa! Etsin jo parin hierojan yhteystietoja. Nyt onkin huono omatunto, kun en heti soittanut ja varannut aikaa. Surkeaa tämä saamattomuus!

Itselleni olisi ollut tänään kokohieronta, mutta koulutuksen vuoksi siirsin sen ensi viikolle. Se oli oikeastaan turhaa. Tänään oli atk-päivä ja pelkkää itsestäänselvyyttä koko päivä. Lähes kaikki selasivat netistä omia juttujaan samalla, kun opettaja selvitti netin käyttöä....

Huomenna on itseopiskelupäivä, mutta meillä ei ole vielä mitään tehtäviä jaettu. Tehokas koulutus todellakin! Saanpahan nukkua pitkään aamulla. Tänään teki lähtö tiukkaa, mutta tieto huomisesta vapaasta auttoi. Iltapäivällä kun tulin kotiin, laitoin koirat ulos tarhaan ja nukuttiin Miinan kanssa reilun tunnin ajan. En muista, milloin olisin viimeksi onnistunut nukkumaan päivällä. Univajetta lienee kertynyt jo. Kamalaa, kuinka masennus heikentää nukkumista. Kymmenen tunnin yöunet tarvitsen tällä hetkellä. Se on yllättävän paljon. Viime vuonna tarvitsin 12 tuntia, joten sentään pientä edistystä on tapahtunut voinnissa.