Viikonloppu meni Tampereella koulutuspäivillä. Oli oikeastaan tosi hyvät luennoitsijat ja opin uusia asioita. Aina niin ei käy. Kannatti siis käydä. Aikaisin herääminen ei ollut niin paha juttu kuin aluksi pelkäsin. Väsyttihän minua, mutta ei niin pahasti kuin joskus on väsyttänyt. Taisin siis jopa piristyä niin uskomattomalta kuin se tuntuukin. Aiemmin tällaiset matkat on todella vienyt minulta mehut!

Koirat oli hoidossa tunnin matkan päässä olevassa koirahoitolassa. Miina oli yhden yön yksin kotona. Ne yöt, jotka olin kahdestaan Miinan kanssa oli Miinalle juhlaa. Kyllä se kulki talossa ympäriinsä ja huuteli omiaan. Välillä se kävi nukkumassa minun päälläni. Minä olenkin toiminut Miinalle monta vuotta patjana! Koirat sai käyttäytyä huonosti ilman moitteita. Niin ainakin voi päätellä niiden käytöksestä. Sitä jouduin tänäänkin korjaamaan jonkin verran. Peppi oli jopa saanut ylimääräistä ruokaa ja näkyyhän se mahasta. Kummallinen paikka mutta pakko siihen on jatkossa tyytyä kunnes Onnela taas ottaa hoidokkeja, jos joskus ottaa taas.

Tänään Miina yritti taas ottaa koko talon haltuunsa, kun Roope oli vähän aikaa ulkona. Peppi nukkui sillä välin autuaana sängyllä kun Miina tuli keittiön kissatelineelle katselemaan maisemia. Roope tahtoi sitten sisälle ja kun se tuli, Miina pysyi paikallaan eikä Roope huomannut kissaa! Vähän myöhemmin se toki lopulta sen huomasi ja minun piti kantaa Miina vessaan turvaan. Reppana-kissa ei haluaisi enää asua siellä.

Koirien kanssa tehtiin taas pitkä eli noin kuuden kilometrin lenkki. Roope juoksi ja juoksi. Se nauttii itsensä rasittamisesta. Minulle olisi riittänyt lyhyempikin lenkki, koska kävelin jo aika lailla auton ollessa huollossa. No, kävellään huomenna vähemmän.

Käytin siis auton huollossa ja sillä välin tuhlasin kaikenlaiseen. Siemenet olisin voinut jättää väliin, mutta kun ne olisi niin ihania, jos saisin ne oikeasti kukkimaan! Portti oveen on ollut kauan etsinnässä ja nyt löysin aika edullisen. Ikkunaverhotangon tarvitsin myös. Suurin tuhlaus oli tietysti se huolto. Ärsyttävän kallista lystiä!