Löysin itseni eilen kirjastosta. Tunsin itseni taas yläasteikäiseksi. Jotenkin oli niin lohdullista ja minun tapaistani lähteä hakemaan tietoa kirjoista silloin, kun ei itse tiedä riittävästi. Aiemmin olen hakenut psykiatria-hyllystä sitä tietoa, mutta nyt tarvitsin parisuhdeopasta, joten laajensin hyllyvalikoimaani. Löysin psykologian ja erityisesti Tony Dunderfeltin kirja "Parisuhteen kemia" kolahti. Siinä pohditaan sitä, miten parisuhde on muuttunut rajusti viime vuosikymmeninä. Miehet ovat passiivisia ja naiset pyrkivät korostetusti itsenäisyyteen. Tästähän juuri meilläkin on kyse! Kaiken lisäksi kirja on helppolukuinen ja selkeä. Kovin tiivistä tekstiä en jaksaisikaan lukea. Lainasin toki muitakin kirjoja  vaikka kuinka paljon, mutta tämän ainakin luen kokonaan.

Eilen oli aamupäivästä lämmin ja sen innoittamana otin uikkarit ja pyyhkeen mukaan. Kotiintullessa pistäydyin järvessä ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Vesi oli kylmää, mutta kykenin uimaan pari pikakierrosta. Tänään on vielä lämpimämpi. Voi olla, että käyn taas järvessä. Joudun tänäänkin lähtemään kylälle. Pepin ruoka on lopussa ja eilen ei eläinkauppa ollut auki.

Tänään sain hyviä uutisia, joiden ansiosta olen suorastaan onnellinen. Roopen lonkat on nyt virallisesti B/B ja kyynärät 0/0! Pelkäsin niin, että toinen puoli olisi C. Terve poika!

Huvittava juttu sattui muuten eilen. Tuli kennelliitosta Cacibin vahvistus pohjanpystykorvalle... On mennyt kennelliitossa vähän omistajat sekaisin. Soitin sinne tänään ja pyysivät lähettämään kirjeen heille takaisin. Oli kai postituksessa jotain ongelmia yleisestikin ollut. Tietysti avasin sen kirjeen tosi rumasti. Nyt tarttis löytää teippiä jostain ja sulkea riekaleet jotenkin. Mulla on vaikka kuinka monta teippirullaa, mutta sitten kun sitä harvoin tarvitsee niin en tietenkään löydä!!