Valmistauduin huonosti Pepin eiliseen jälkitreeniin. Peppi sai heti mennä valmiille kouluttajan tekemälle jäljelle. Se oli liian innokas ja jouduimme vähän väliä pysähtymään, jotta Peppi jatkaisi jäljen seuraamista. Pääsi se kuitenkin loppuun asti. Oli ihan kivaa nähdä, että Peppi seuraa myös toisen ihmisen tekemää jälkeä.

Muut eivät halunneet tehdä toista jälkeä.Minä tein Pepille jäljen, koska sillä kyllä intoa riittää. Helle ja itikat eivät meitä vaivanneet niin paljon kuin muita. Jäljen vanhenemista odotellessa teimme pikkulenkin kaikkien koirien kanssa. Toiset koirat pääsivät vapaaksi juoksemaan. Minä en uskaltanut laskea Peppiä irti, koska se ei välttämättä olisi pysynyt meidän matkassa. Peppi ei tällä kertaa jännittänyt toisia koiria juuri yhtään. Ensimmäisellä kerralla se haukkui vimmatusti toisia. Toisella kerralla se haukkui toista koiraa ennen jäljelle menoa mutta ei enää jäljen jälkeen. Kyllä se vain näyttää väsyttävän koiraa riittävästi.

Toinen jälki meni aivan loistavasti. Peppi meni tasaisen varmasti kulmankin ja pysähtyi kupin luo. Tosi hyvä viimeinen jälki. Tästä on hyvä jatkaa omin päin.