Mä oon koko joulun ollut nälkäinen ja sama jatkuu. En vain yksinkertaisesti muista syödä ajoissa! Jouluksi en saanut tehtyä mitään jouluruokia riisipuuroa lukuunottamatta. Senkin tein aattoiltana, kun oli nälkä! Sitten kun syön joudun syömään aika paljon ennen kuin tulee täyteen. Jos nyt olen edes tullut täyteen ollenkaan... Tai kylläiseksi.

Tänään heräsin ajoissa viemään autoa korjaamolle. Se on tuntunut minusta niin epävakaalta että ajaminen on tuntunut hirveältä. No, monta viikkoa olen miettinyt ajan varaamista. Sitten kun eilen soitin yhteen paikkaan, sieltä ei vastattu. Jouduin etsimään toisen paikan! Voi hyvänen aika, miten vaikealta se taas tuntui! Lähes ylivoimaista. No, sain kun sainkin soitettua toiseen paikkaan ja heti tänä aamuna lupasivat katsoa. Varustauduin oikein viettämään muutaman tunnin korjausta odotellen. Ensin käytiin koeajolla korjaajan kanssa. Hän ei huomannut auton menossa mitään ihmeellistä. Sitten hän vilkaisi auton alle eikä nähnyt mitään korjattavaa. Ei siinä mitään. Kyllähän se on aina parempi, jos auto on kunnossa! Multa ei edes veloitettu mitään tuosta tarkastuksesta. Kiva paikka. Täytyy käydä toistekin! Taidan vain olla vainoharhainen auton kanssa. Jospa se sitten pysyisi tiellä.

Kun pääsin ajoissa ylös, on tänään aikaa vaikka mihin. Rupesin tekemään kirjanpitoa! Vihdoinkin! Ei siinä lopulta kauan aikaa mennyt ja se on tehty! Jes! Helpottunut olo. Ja nälkäinen!